Hesabımı sil
Emlak Defteri hesabınızı ve sunucudaki tüm verilerinizi kalıcı olarak silebilirsiniz. Silinenler:
- hesap bilgileriniz (ad, firma, telefon, e-posta)
- ilanlar, fotoğraflar, belgeler, müşteriler, randevular, notlar
- müşterilere gönderdiğiniz ilan linkleri ve ofis paylaşımlarınız
Bu işlem geri alınamaz. Sunucu yedeklerindeki kopyalar en geç 14 gün içinde silinir. Telefonunuzda kalan kayıtları uygulamayı silerek kaldırabilirsiniz.
Hesabınıza Google ya da Apple ile giriyorsanız şifreniz yoktur: hesabınızı programdan (Ayarlar › Bulut › Hesabımı sil) silebilirsiniz.
Şifrenizi hatırlamıyorsanız surex@surex.tr adresine kayıtlı e-postanızdan yazın; hesabınız 30 gün içinde silinir. Gizlilik politikası